حضور پرقدرت دنای در نمایشگاه لوازم خانگی تهران

folder_openاخبار دنای, معرفی محصولات
commentبدون دیدگاه

دنای، با روح تولید و شوق کیفیت، در نمایشگاه لوازم خانگی تهران درخشید

 

اولین روز از دومین ماه سومین فصل سال با یک رویداد بزرگ همراه شد؛ بیست و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی لوازم خانگی (هامکس) در شهر تهران. این نمایشگاه بزرگ که با حضور برندهای نام‌دار در این عرصه برگزار می‌شود، فرصتی است برای دیدار نزدیک تولیدکنندگان این نوع محصولات و خریداران علاقه‌مند. یکی از تولیدکنندگان برتر این صنعت که همیشه یک نام ثابت در لیست حاضران نمایشگاه لوازم خانگی و صوتی-تصویری است، شرکت مهرمینا الکترونیک، برند دنای، است. امسال نیز، این شرکت، در سالن  A38 غرفه‌ داشت و پذیرای بازدیدکنندگان، نمایندگان فروش و علاقه‌مندان این حوزه بود.

همراهان همیشگی و نمایندگان فروش نیز از، سرتاسر کشور به تهران آمدند تا در نمایشگاه لوازم خانگی و صوتی و تصویری، حاضر شوند و یک جمع کامل از تولیدکنندگان، نمایندگان و مصرف‌کنندگان، دیدار و گفتگو کنند. جدیدترین تکنولوژی‌هایی که در مصولات دنای به‌کار رفته‌اند، از جمله: اندروید آخرین نسخه، امکان اتصال بلوتوثی تلویزیون به اسپیکر و هدفون، ایرموس و… برای تلویزیون، TWS، آهنربای فریت با شاخص Y30 و… برای اسپیکرها.

 

غرفه دنای در نمایشگاه لوازم خانگی- 404
غرفه دنای در نمایشگاه لوازم خانگی- 404

غرفه‌ دنای، سرشار از روح تولید و تقاضای مشتاقان

نمایشگاه لوازم خانگی و صوتی و تصویری (هامکس)، از تاریخ اول تا چهارم آبان‌ماه برگزار شد. شرکت مهرمینا الکترونیک، برند دنای، به‌عنوان یکی از فعالان نسبتا جوان اما در عین حال پرقدرت و تراز اول عرصه‌ی صوت و تصویر، در سالن  A38 غرفه داشت.

دنای با هدف رونمایی از جدیدترین مدل‌های تلویزیون هوشمند QLED، عرضه‌ی تازه‌ترین مدل‌های اسپیکر بلوتوثی و خانگی و دیدار با نمایندگان محترم خود که از نقاط مختلف کشور در این نمایشگاه حاضر شده بودند و هم‌چنین معرفی محصولات خود به خریداران و مصرف‌کنندگان نهایی اسپیکر و تلویزیون، از اولین برندهایی بود که برای حضور در نمایشگاه اعلام تمایل کرد. چند برند دیگر از تولیدکنندگان نیز حضور داشتند. اما آنچه در بدو ورود به چشم می‌خورد، غرفه‌ی دنای بود و شور و شوقی که گفتگوهای صمیمی میان نمایندگان فروش این مجموعه با بازدیدکنندگان و خریداران محصولات ایجاد کرده بود.

محصولاتی که در این غرفه چیده شده بودند انواع مدل اسپیکر خانگی دیجی‌دار، اسپیکرهای بلوتوثی و شارژی، تلویزیون از سایزهای 32 تا 65 اینچ اعم از ساده و هوشمند و QLED. البته، دنای خریداران ماشین‌دار را نیز فراموش نکرده بود و چهار مدل پخش خودرو با پنل‌های ثابت و متحرک را که از سال 1401 به سبد محصولاتش اضافه کرده بود، در غرفه نیز به نمایش گذاشت.

غرفه دنای در نمایشگاه لوازم خانگی 404
غرفه دنای در نمایشگاه لوازم خانگی 404

دنای، پیشتاز عرصه‌ی تولید لوازم صوتی و تصویری

شرکت مهرمینا الکترونیک، در سال 1391 آغاز به فعالیت کرد. گام اولش را با مونتاژ و سپس تولید گیرنده‌های دیجیتال برداشت و خیلی زود، این گیرنده‌ها که با برند دنای عرضه می‌شدند، در اکثر منازل رخ می‌نمودند.

پس از چندی، با افتتاح کارخانه‌ی شماره‌ی یک و تولید دی‌وی‌دی پلیر، بر گستره‌ی فعالیت‌های این مجموعه افزوده شد. مهرمیناالکترونیک گام‌های پیشرفت را با سرعت برداشت و در عرصه‌ی تولید اسپیکر خانگی نیز پرقدرت حاضر شد. ابتدا اسپیکرهای ساده، سپس خانواده‌ی دیجی‌دار در چندین مدل با طراحی انحصاری و حال نیز چهار مدل اسپیکر بلوتوثی.

http://

 

در گذر سال‌ها و پیشرفت تجهیزات و تکنولوژی و افتتاح کارخانه‌ی شماره‌ی دو، حالا نوبت تلویزیون رسیده بود که در اندازه‌های مختلف، مدل‌های ساده و هوشمند، با فناوری‌های جدید هم‌چون QLED، پنل‌های A+، قابلیت‌های Hbbtv، HDR، بلوتوث و سیستم عامل اندروید 14، پا به صحنه بگذارد و کیفیت را دوباره معنا کند.

چندسال بعدتر در کنار این محصولات، چهار مدل پخش خودرو شامل دو مدل پنل ثابت و دو مدل پنل متحرک، سبد محصولات دنای را متنوع‌تر و کامل‌تر می‌کنند. درحال حاضر با اضافه شدن کارخانه‌ی شماره‌ی 3 به فضای تولید دنای، مساحت آنها بیش از 10 هزار مترمربع است.

این شرکت، با شعار «حس کیفیت برتر»، به تولید محصولاتی باکیفیت و همگام با فناوری روز ادامه می‌دهد تا هر روز بیش از پیش، درخت تولید را پربار و زنده‌تر کند.

غرفه‌ی دنای در 25مین نمایشگاه لوازم خانگی (آبان 1404)
غرفه‌ی دنای در 25مین نمایشگاه لوازم خانگی (آبان 1404)

 سخن پایانی

رویداد‌هایی مانند بیست و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی لوازم خانگی (هامکس)، که این بار در آبان 1404 تهران برگزار شد، فرصت‌های ارزنده‌ای هستند تا با شناساندن برندهای مختلف در این صنعت، قدرت صنعتگران داخلی و فناوری به‌روز آنان، ظرفیتی که در کشور برای حضور در جایگاه برتر بین‌المللی وجود دارد، هرچه بیشتر معرفی شود.

 

Tags: برند دنای, بیست و پنجمین نمایشگاه لوازم خانگی, دنای در نمایشگاه لوازم خانگی, غرفه دنای, غرفه دنای در نمایشگاه, غرفه دنای در نمایشگاه 1404, نمایشگاه لوازم خانگی تهران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

Related Posts

keyboard_arrow_up